7 juni 2005
2 personen
35 minuten

Ingrediënten

  • 2 kg aardappelen
  • 1 l karnemelk
  • boter
  • peper en zout
  • nootmuskaat

Variatietips

  1. Lekker met boerenbrood met dikke laag boter en dikke sneden kaas.

Bereiding

Stap 1
Twee kilo aardappelen, laat ze koken, giet ze af en steek ze door.

Stap 2
Zet ze terug op het vuur met een liter karnemelk of botermelk, roer en roer tot alles kookt.

Stap 3
Voeg er nootmuskaat, peper en zout aan toe en honderd gram gebruinde boter.

Variatietips

  1. Lekker met boerenbrood met dikke laag boter en dikke sneden kaas.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Peen en ui ovenschotel van mijn zusje Renate

    3

    45 minuten

  • Gepofte aardappels voor op de barbecue
  • Mijn nichtje Samantha’s zelfgemaakte ovenfrieten

    3

    60 minuten

  • Bloemcollischotel

    3

    40 minuten