9 januari 2006
6 personen
20 minuten

Ingrediënten

  • 1 kg bloemige aardappelen in schijfjes
  • 6 tenen knoflook gepeld
  • 0.5 kopje karnemelk
  • 100 gr geraspte cheddar
  • 0.5 tl paprikapoeder
  • peper
  • zout

Variatietips

  1. Meng er bieslook of peterselie door.

Bereiding

Stap 1
Kook de aardappelschijfjes met de knoflook in gezouten water in ongeveer 10 minutjes gaar.

Stap 2
Giet ze af en prak samen met de karnemelk, kaas, paprikapoeder, zout en peper naar smaak.

Variatietips

  1. Meng er bieslook of peterselie door.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Pasta met tonijn pesto en courgette

    2

    45 minuten

  • Gazpacho

    6

    20 minuten

  • Mexicaanse kip

    4

    25 minuten

  • Aardappelpuree met savooiekool

    4

    45 minuten