14 maart 2020
4 personen
15 minuten

Ingrediënten

  • 530 gr ananasstukjes
  • 1 granaatappelpitjes
  • 4 el skyr
  • 250 ml slagroom, opgeklopt

Variatietips

  1. Je kan ook 3 passievruchten in plaats van 1 granaatappel gebruiken.

Bereiding

Stap 1
Pureer 500 gram ananasblokjes met de skyr en verdeel deze puree over 4 glazen.

Stap 2
Schep vervolgens de granaatappelpitjes op het laagje puree. Gebruik ongeveer driekwart van alle pitjes.

Stap 3
Schep vervolgens in ieder glas slagroom en daar bovenop de rest van de granaatappelpitjes en de rest van de stukjes ananas.

Variatietips

  1. Je kan ook 3 passievruchten in plaats van 1 granaatappel gebruiken.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Chocolade aardbeien

    10

    75 minuten

  • Zoete chocolade omelet

    4

    25 minuten

  • Annekes eigen aardappelsalade

    4

    60 minuten

  • Peren dessert

    4

    30 minuten