24 juni 2005
6 personen
45 minuten

Ingrediënten

  • 275 gr bladerdeeg
  • 1 kg zoet appels
  • sap van 1 citroen
  • 50 gr boter
  • 2 el fijne suiker
  • honing-chocopasta van meli
  • bloem om deeg uit te rollen
  • vetstof voor bakplaat
  • 6 el bruine suiker (mag meer zijn)

Variatietips

  1. Ook lekker met ander fruit..peer, perzik

Bereiding

Stap 1
Diepvriesbladerdeeg uitrollen en in pizzavorm leggen.. appeltjes in schijfjes snijden..met citroensap besprenkelen om verkleuring te verkomen..met bruine suiker bestrooien..en 10 minutjes laten trekken.. na 10 minutjes de appeltjes in vergiet laten uitlekken.. het bladerdeeg bestrijken met een laag meli-honingchoco (hoeft niet)..de appeltjes er op schikken.;met blokjes boter beleggen en 15 min in voorverwarmde oven op 200 graden...bestrooi ze vervolgens met bruine suiker en zet nog 15 minutjes in de oven.. serveer ze warm met bolletjes ijs..of lauw..met slagroom..of gewoon koud..

Variatietips

  1. Ook lekker met ander fruit..peer, perzik

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Taart met rood fruit

    10

    90 minuten

  • Kruidnotencake (Sinterklaas)

    10

    90 minuten

  • Cupcakes (basisrecept)

    10

    60 minuten

  • Wortelcake

    6

    180 minuten