• 3 april 2005
  • 2 personen
  • 30 minuten

Ingrediënten

  • 1 pond speklappen niet dun gesneden
  • 3 grof gesneden uien
  • Beetje zout
  • Beetje suiker
  • 8 kemerie noten
  • 5 cm koenier
  • Trassie
  • 1 bouillonblokje
  • 2 tl sambal
  • 5 teentjes knoflook
  • 2 tl vet-sin
  • 1 tl azijn

Bereiding


Stap 1
De kemerie. koenir, trassie, bouillonblokje, sambal, koflook, vet-sin en oi-sin lichtelijk fruiten.Vervolgens 3 grof gesneden uien wat zout en wat suiker toevoegen en mee fruiten.Voeg daarna 0,75 liter water en de dik gesneden speklappen er bij.Kook op een zacht vuurtje tot dat het vlees zacht is eventueel met een klein beetje azijn.

Variatietips

  1. Lekker met wokgroenten en witte rijst of nasi
‹ Terug