Ingrediënten

  • 1 kg rundvlees in reepjes / buikspek
  • Ankah (dit zijn kleine rode pitjes)
  • 0.5 theelepel p�h k�h / steranijn � tl
  • 1 theelepel peper
  • 1 theelepel vet-sin
  • 1 � 2 theelepels zout
  • 1 eetlepel jenever
  • Voor de saus:
  • 1 eetlepel hoi-sin
  • 1 flesje hot ketchup
  • � fles chilly sauce van eagle
  • � eetlepel mosterd

Bereiding


Stap 1
De ingredi�nten goed wrijven en er dan jenever aan toevoegen.met het mengsel het vlees goed inwrijven en vervolgens minimaal 1 uur in laten trekken.het vlees roosteren op de grill of in een grillpan.de saus maken voor dat je begint met roosteren. de hoi-sin, hot ketchup, chilly saus en mosterd samen mengen tot de saus.het vlees en de saus samen opdienen.

Variatietips

  1. Lekker met rijst, bami of nasi
‹ Terug