28 augustus 2005
4 personen
90 minuten

Ingrediënten

  • 1 kg rundvlees in reepjes / buikspek
  • ankah (dit zijn kleine rode pitjes)
  • 0.5 theelepel p�h k�h / steranijn � tl
  • 1 theelepel peper
  • 1 theelepel vet-sin
  • 1 � 2 theelepels zout
  • 1 eetlepel jenever
  • voor de saus:
  • 1 eetlepel hoi-sin
  • 1 flesje hot ketchup
  • � fles chilly sauce van eagle
  • � eetlepel mosterd

Variatietips

  1. Lekker met rijst, bami of nasi

Bereiding

Stap 1
De ingredi�nten goed wrijven en er dan jenever aan toevoegen. met het mengsel het vlees goed inwrijven en vervolgens minimaal 1 uur in laten trekken. het vlees roosteren op de grill of in een grillpan. de saus maken voor dat je begint met roosteren. de hoi-sin, hot ketchup, chilly saus en mosterd samen mengen tot de saus. het vlees en de saus samen opdienen.

Variatietips

  1. Lekker met rijst, bami of nasi
Terug

Heb je foto's van dit recept? Stuur ze naar info@kookjijook.nl 😊

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!