26 augustus 2018
3 personen
40 minuten

Ingrediënten

  • 750 gr aardappels, geschild
  • 300 gr bloemkool roosjes
  • 300 gr brocolli roosjes
  • 1 prei, in halve ringen
  • 250 gr champignons, in plakjes
  • 175 gr rundergehakt
  • 2 el vloeibare margarine
  • 1 el paprikapoeder
  • 300 ml melk, gekookt
  • 6 el paneermeel
  • 200 gr jong belegen geraspte kaas
  • 1 el dille
  • 1 el cayennepeper
  • zout

Bereiding

Stap 1
Kook de aardappels met een beetje zout in ongeveer 20 minuten gaar.

Stap 2
Kook de bloemkool en brocolli met wen beetje zout in ongeveer 8 minuten gaar.

Stap 3
Rul het gehakt in de margarine in een braadpan gaar.

Stap 4
Bak de prei en champignons met het gehakt mee. Maak het op smaak met cayennepeper en paprikapoeder.

Stap 5
Pureer de aardappels met warme melk.

Stap 6
Vet een ovenschaal in en doe hierin de aardappelpuree.

Stap 7
Maak van het paneermeel, dille en 3 el gerasptekaas een mengsel.

Stap 8
Leg op de aardappelpuree de rest van de geraspte kaas.

Stap 9
Leg hierop de gekookte bloemkool en brocolli.

Stap 10
Leg hierop het gehakt groenten mengsel.

Stap 11
Leg bovenop het paneerkruidenkaasmengsel.

Stap 12
Zet de ovenschaal ongeveer 10 - 15 minuten onder de grill of in een voorverwarmde oven. Serveer direct.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten