Ingrediënten
- 750 gr aardappels, geschild
- 300 gr bloemkool roosjes
- 300 gr brocolli roosjes
- 1 prei, in halve ringen
- 250 gr champignons, in plakjes
- 175 gr rundergehakt
- 2 el vloeibare margarine
- 1 el paprikapoeder
- 300 ml melk, gekookt
- 6 el paneermeel
- 200 gr jong belegen geraspte kaas
- 1 el dille
- 1 el cayennepeper
- zout
Bereiding
Stap 1
Kook de aardappels met een beetje zout in ongeveer 20 minuten gaar.
Stap 2
Kook de bloemkool en brocolli met wen beetje zout in ongeveer 8 minuten gaar.
Stap 3
Rul het gehakt in de margarine in een braadpan gaar.
Stap 4
Bak de prei en champignons met het gehakt mee. Maak het op smaak met cayennepeper en paprikapoeder.
Stap 5
Pureer de aardappels met warme melk.
Stap 6
Vet een ovenschaal in en doe hierin de aardappelpuree.
Stap 7
Maak van het paneermeel, dille en 3 el gerasptekaas een mengsel.
Stap 8
Leg op de aardappelpuree de rest van de geraspte kaas.
Stap 9
Leg hierop de gekookte bloemkool en brocolli.
Stap 10
Leg hierop het gehakt groenten mengsel.
Stap 11
Leg bovenop het paneerkruidenkaasmengsel.
Stap 12
Zet de ovenschaal ongeveer 10 - 15 minuten onder de grill of in een voorverwarmde oven. Serveer direct.