
Ingrediënten
- Aardappelen
- Melk, boter, 1 ei
- Peper en zout
- Nootmuskaat
- Spinazie in de room (diepvries bv.)
- Corned beaf (2 - 3 blikjes)
Bereiding
Stap 1
Aardappelen schillen, koken in een weinig water, pureer en voeg melk, boter, ei, zout, peper en nootmuskaat toe.Oven voorverwarmen op 200�Neem een ovenschotel.
Onderin de ovenschotel leg je 2 � 3 blikjes corned beaf. Hierop giet je spinazie (best in de room) en hierop leg je de pureepatatjes.Leg de schaal in de voorverwarmde oven tot de bovenkant goud-geel (bruin) is.
En smullen maar!!!De hoeveelheden leer je kennen terwijl je bezig bent. Afhankelijk van hoeveel puree je normaal eet, hoeveel spinazie...
Variatietips
- Je kan ipv corned beaf, gehakt gebruiken.