3 januari 2006
4 personen
60 minuten

Ingrediënten

  • aardappelen
  • melk, boter, 1 ei
  • peper en zout
  • nootmuskaat
  • spinazie in de room (diepvries bv.)
  • corned beaf (2 - 3 blikjes)

Variatietips

  1. Je kan ipv corned beaf, gehakt gebruiken.

Bereiding

Stap 1
Aardappelen schillen, koken in een weinig water, pureer en voeg melk, boter, ei, zout, peper en nootmuskaat toe. Oven voorverwarmen op 200� Neem een ovenschotel. Onderin de ovenschotel leg je 2 � 3 blikjes corned beaf. Hierop giet je spinazie (best in de room) en hierop leg je de pureepatatjes. Leg de schaal in de voorverwarmde oven tot de bovenkant goud-geel (bruin) is. En smullen maar!!! De hoeveelheden leer je kennen terwijl je bezig bent. Afhankelijk van hoeveel puree je normaal eet, hoeveel spinazie...

Variatietips

  1. Je kan ipv corned beaf, gehakt gebruiken.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Mexicaanse broccoli schotel

    4

    45 minuten

  • Aardappeltorentjes (rotola di patata)

    2

    40 minuten

  • Oma’s draadjes vlees a la Eddy

    4

    25 minuten

  • Rundvlees met zoete basilicum

    4

    20 minuten