Ingrediënten

  • Aardappelen
  • Melk, boter, 1 ei
  • Peper en zout
  • Nootmuskaat
  • Spinazie in de room (diepvries bv.)
  • Corned beaf (2 - 3 blikjes)

Bereiding


Stap 1
Aardappelen schillen, koken in een weinig water, pureer en voeg melk, boter, ei, zout, peper en nootmuskaat toe.Oven voorverwarmen op 200�Neem een ovenschotel. Onderin de ovenschotel leg je 2 � 3 blikjes corned beaf. Hierop giet je spinazie (best in de room) en hierop leg je de pureepatatjes.Leg de schaal in de voorverwarmde oven tot de bovenkant goud-geel (bruin) is. En smullen maar!!!De hoeveelheden leer je kennen terwijl je bezig bent. Afhankelijk van hoeveel puree je normaal eet, hoeveel spinazie...

Variatietips

  1. Je kan ipv corned beaf, gehakt gebruiken.
‹ Terug