4 juni 2013
4 personen
55 minuten

Ingrediënten

  • 6 plakken bladerdeeg voor hartige taart, ontdooid
  • 400 gr kipshoarma
  • 1 ui, gesnipperd
  • 2 rode paprika`s, in blokjes
  • 4 knoflook, fijn gesneden
  • 400 gr champignons, in plakjes
  • 4 eieren
  • 500 gr griekse yoghurt
  • 100 gr geraspte jonge kaas
  • quichevorm ingevet of springvorm (24 cm)

Bereiding

Stap 1
Verwarm de oven voor op 200 graden Bekleed de vorm met het deeg Bak de shoarma zonder olie in een koekenpan 3 min zachtjes Voeg de ui,paprika,helft van de knoflook en de champignons toe en bak nog 3 minuten Klop de eierenlos met 200 gr yoghurt Meng er de kaas zout&peper door Schep de shoarma op de deegbodem schenk er het yoghurtmengsel over Bak de quiche 35 minuten in de hete oven gaar en goudbruin Meng de laatste 2 tenen knoflook door de yoghurt Serveer de knoflooksaus bij de quiche Lekker met knapperige reepjes ijsbergsla.

Terug

Heb je foto's van dit recept? Stuur ze naar info@kookjijook.nl 😊

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!