12 februari 2009
4 personen
10 minuten

Ingrediënten

  • 500 gr runder vlees in stukken
  • 1 grote ui
  • 2 tenen knoflook
  • blikje kokosmelk
  • 1 el rode curry pasta
  • 1 grote aubergine
  • 2 el olie
  • 1 el vissaus

Benodigdheden

  • Slow cooker

Variatietips

  1. Voorbereiding 10 min plus 6 uur in de slow cooker.

Bereiding

Stap 1
Hak de ui en de knoflook (met een staafmixer) heel fijn bijna tot een papje.

Stap 2
Verhit in een ruime braadpan 2 eetlepels olie en fruit hierin de ui en knoflook. Laat even zacht worden.

Stap 3
Voeg in delen het vlees en aubergine toe. Voeg dan de curry pasta, vissaus en kokosmelk toe.

Stap 4
Breng aan de kook en giet dan de pan leeg in je slow cooker. Laat 6 uur pruttelen en serveer dan met rijst.

Variatietips

  1. Voorbereiding 10 min plus 6 uur in de slow cooker.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Beenham uit de oven

    2

    45 minuten

  • Shoaramaquiche met chamignons

    4

    55 minuten

  • Rundvlees met zoete basilicum

    4

    20 minuten

  • Speklapjes met kaneel

    2

    15 minuten