13 juni 2005
4 personen
20 minuten

Ingrediënten

  • 1 ui
  • 1 rode paprika
  • 1 prei
  • zakje taugé (sojascheuten)
  • 2 komkommers
  • 400 gr gehakt
  • potje room
  • kerriepoeder
  • zout en peper
  • olie

Variatietips

  1. Je kan ook kipreepjes gebruiken.

Bereiding

Stap 1
Snipper de ui en bak die in een beetje olie. Voeg het gehakt toe en bak het rul.

Stap 2
Doe de paprika en fijngesneden prei erdoor. Kruiden erbij.

Stap 3
In een andere pan de in blokjes gesneden met een bouillonblokje en wat water stoven (maar maak dat ze geen moes worden).

Stap 4
Voeg ze dan bij het groenten mengsel en voeg de taugé en room erbij. Warm het mengsel nog eens goed door. Serveren met rijst.

Variatietips

  1. Je kan ook kipreepjes gebruiken.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Spinazie met ei-schotel

    4

    20 minuten

  • Zalm lasagne

    2

    25 minuten

  • Gehaktpapillote

    4

    30

  • Bami met kipfilet van tante Mary

    4

    20 minuten