17 september 2005
4 personen
15 minuten

Ingrediënten

  • voorgekookte tortellini
  • 100 gr ardenner ham
  • blikje erwtjes
  • 2 kleine bekertjes crème fraiche
  • zak wortels
  • 1 teen uitgeperste knoflook
  • peper en zout
  • 2 el yogonaise
  • parmezaanse kaas

Bereiding

Stap 1
Schil de wortels en snijd de kontjes eraf. Doe de wortels nu in de Magimix zodat het dunne sliertjes worden.

Stap 2
Meng de wortels met een uitgeperst teentje knoflook, peper, zout en yogonaise. Zet tot gebruik weg.

Stap 3
Kook nu de tortellini gaar zoals beschreven staat op het pakje.

Stap 4
Verhit een klontje boter in een hapjespan en bak hierin de ham, erwtjes en crème fraiche. Breng even aan de 'kook'.

Stap 5
Schep nu de tortellini in de hapjespan. Goed roeren!

Stap 6
Serveer de worteltjessla apart van de tortellini en bestrooi de tortellini naar wens met Parmezaanse kaas.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Pasta tricolore

    1

    15 minuten

  • Witlofbootje met kabeljauw en garnaaltjes en tapenade

    1

    10 minuten

  • Kip of kalkoengyros

    4

    180 minuten

  • Patat pedis

    4

    10 minuten