10 april 2005
1 personen
20 minuten

Ingrediënten

  • 3 aardappelen
  • olie
  • 200 gr soepvlees
  • water
  • klein stukje boter
  • 2 uien
  • so-oen
  • 1 tl azijn

Variatietips

  1. Lekker met een frisse salade.

Bereiding

Stap 1
3 aardappels in blokjes snijden en in olie bakken.

Stap 2
2 ons soepvlees in een klein beetje water zachtjes laten koken.

Stap 3
De uien fijn snijden en vervolgens het boter in een pannetje laten smelten en de uien hierin fruiten.

Stap 4
Een beetje water bij de uien voegen als het soepvlees gaar is deze bij de uitjes voegen.

Stap 5
So-oen toevoegen en zodra deze zacht is er een klein beetje azijn toevoegen.

Stap 6
Direct opdienen met de gebakken aardappeltjes.

Variatietips

  1. Lekker met een frisse salade.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten