2 juli 2005
4 personen
50 minuten

Ingrediënten

  • 100 gr gemengde noten fijngehakt
  • 50 gr gemalen oude kaas
  • 4 el crème fraîche
  • 2 tl mosterd
  • 2 a 4 el peterselie en bieslook
  • zout en peper
  • 4 visfilets
  • boter
  • 300 a 500 gram prei
  • 200 a 300 gram sojascheuten (taugé)
  • gekookte aardappelpartjes voor 4 personen
  • 0.5 dl slagroom

Bereiding

Stap 1
De oven voorverwarmen op 175°c.

Stap 2
De noten, kaas, crème fraîche, mosterd, bieslook en de peterselie door elkaar scheppen.

Stap 3
De vis inwrijven met zout en peper, in een lage ovenschaal leggen en het notenmengsel erover verdelen. In het midden van de oven de vis in ± 20 minuten gaar bakken.

Stap 4
Intussen in de boter de prei ± 5 minuten roerbakken. De room toevoegen en nog 5 tot 10 minuten bakken, het vocht laten verdampen.

Stap 5
De sojascheuten toevoegen en de aardappelpartjes, nog 5 a 10 minuten roerbakken. Op smaak brengen met zout en peper.

Stap 6
De groenten met de vis op een bord schikken.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Suribami

    4

    30 minuten

  • Gevulde kipfilet met zalmmousse

    2

    30 minuten

  • Italiaanse prei schotel van Eddy

    3

    20 minuten

  • Griekse kabeljauw

    4

    30 minuten