• 14 januari 2006
  • 4 personen
  • 45 minuten

Ingrediënten

  • 4 stuks schouder karbonaden
  • 25 gr boter
  • 2 tenen knoflook
  • 2 grote uien
  • 2 tl kummel
  • 2 el verse dille
  • 1 el paprikapoeder
  • 800 gr zuurkool
  • 1 dl witte wijn of kippenboullion
  • 1 el maizena
  • 2 dl yoghurt
  • zwarte peper
  • zout

Bereiding


Stap 1
Verhit de boter in de pan en bak de karbonaden bruin. bestrooi het vlees met zout en peper.

Stap 2
Voeg de uien en knoflook toe en laat meebakken.

Stap 3
Doe de kummel, dille en paprika erdoor, dan de boullion erbij. lekker ongeveer 20 tot 30 min laten stoven.

Stap 4
Doe dan de zuurkool erbij, witte wijn (of kippenbouillon) erbij en dan nog 15 min laten stoven.

Stap 5
Roer de maizena door de yoghurt en roer dit door de zuurkool. Laat het dan nog 15min lekker stoven.

Variatietips

  1. Lekker met aardappelpuree.
‹ Terug

4