14 januari 2006
4 personen
45 minuten

Ingrediënten

  • 4 stuks schouder karbonaden
  • 25 gr boter
  • 2 tenen knoflook
  • 2 grote uien
  • 2 tl kummel
  • 2 el verse dille
  • 1 el paprikapoeder
  • 800 gr zuurkool
  • 1 dl witte wijn of kippenboullion
  • 1 el maizena
  • 2 dl yoghurt
  • zwarte peper
  • zout

Variatietips

  1. Lekker met aardappelpuree.

Bereiding

Stap 1
Verhit de boter in de pan en bak de karbonaden bruin. bestrooi het vlees met zout en peper.

Stap 2
Voeg de uien en knoflook toe en laat meebakken.

Stap 3
Doe de kummel, dille en paprika erdoor, dan de boullion erbij. lekker ongeveer 20 tot 30 min laten stoven.

Stap 4
Doe dan de zuurkool erbij, witte wijn (of kippenbouillon) erbij en dan nog 15 min laten stoven.

Stap 5
Roer de maizena door de yoghurt en roer dit door de zuurkool. Laat het dan nog 15min lekker stoven.

Variatietips

  1. Lekker met aardappelpuree.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Gehakt-kaas-strudel

    4

    55 minuten

  • Tortilla a la Peter met vlees

    8

    20 minuten

  • Indonesische frikadel

    4

    90 minuten

  • Hachis Parmentier van de B&B Hueting

    4

    90 minuten