5 juli 2005
2 personen
10 minuten

Ingrediënten

  • carpaccio van ossenhaas
  • sla
  • pijnboompitten
  • olijfolie
  • knoflook
  • parmezaanse kaas

Variatietips

  1. Verdubbel de ingrediënten voor een hoofdgerecht.
  2. Maak kleine rolletjes van het gerecht en serveer als borrelhapje.
  3. Bestrooi met verse bieslook.

Bereiding

Stap 1
Pers een teentje knoflook uit boven zes eetlepels olijfolie en zet even weg.

Stap 2
Leg een bedje sla op twee borden en drapeer de carpaccio over de sla heen.

Stap 3
Bestrooi met pijnboompitjes en maak krullen van een stukje parmezaanse kaas en leg die op de carpaccio. Besprenkel met de knoflookolie.

Variatietips

  1. Verdubbel de ingrediënten voor een hoofdgerecht.
  2. Maak kleine rolletjes van het gerecht en serveer als borrelhapje.
  3. Bestrooi met verse bieslook.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Oma’s draadjes vlees a la Eddy

    4

    25 minuten

  • Gestoofde kalfssukade met scherpe mosterd

    6

    90 minuten

  • Herfst beenham

    3

    60 minuten

  • Tortilla a la Peter met vlees

    8

    20 minuten