19 augustus 2008
4 personen
25 minuten

Ingrediënten

  • 8 worsten
  • 2 tenen knoflook, in plakjes gesneden
  • bos tijm, geritst van de takken
  • aardappelsalade, vers of...
  • komkommer, in blokjes
  • rode ui, in blokjes
  • rode peper, in schijfjes
  • bakje mosterd
  • bakje ketchup

Bereiding

Stap 1
Snijd in de worstjes inkepingen en stop daarin knoflook en tijm.

Stap 2
Rooster de worstjes in de braai goed gaar.

Stap 3
Meng de aardappelsla met de ui, komkommer en peper.

Stap 4
Serveer de worsten als ze gaar zijn met de aardappelsla.

Stap 5
Dip de worsten in de mosterd en ketchup!

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Vogelnestje

    4

    60 minuten

  • Vitello tonnato van Claar

    6

    150 minuten

  • Omelet met ham

    2

    15 minuten

  • Shoaramaquiche met chamignons

    4

    55 minuten