Ingrediënten

  • 125 gr poedersuiker
  • 0.25 l water
  • 125 gr geraspte kokos
  • 180 ml room
  • 5 blaadjes gelatine
  • 1 el chocoladelikeur
  • 90 gr boter
  • 100 gr melk chocolade
  • 100 gr pure chocolade
  • chocoladekoffieboontjes

Bereiding

Stap 1

Stap 1
Week de gelatine in koud water. doe de suiker en het water in een steelpannetje op een laag vuur. blijf roeren tot de suiker volledig is opgelost. voeg dan de geraspte kokos toe en breng het geheel aan de kook. laat pruttelen tot het geheel een romige en vaste massa wordt. voeg de room toe en laat het geheel een romige en vaste massa wordt. laat het mengsel afkoelen. doe de chocoladelikeur, samen met de 5 uitgeknepen gelatineblaadjes. roer in een kopje de boter zacht met een houten lepel en voeg dit toe aan de gekoelde kokosmassa. zorg ervoor dat beide dezelfde temperatuur. laat dan de pasta een nacht rusten in de koelkast. maak er de volgende dag kleine bolltjes of bl