10 juli 2005
4 personen
20 minuten

Ingrediënten

  • 20 rijstkoeken
  • 150 gr bruine chocolade
  • 150 gr witte chocolade
  • klontjes boter

Bereiding

Stap 1
Smelt de bruine chocolade (je kan er eventueel een klontje boter onder roeren).

Stap 2
Vervolgens helft van de verkruimelde rijstkoeken onder mengen.

Stap 3
Doe het zelfde met de witte chocolade en de rest van de verkruimelde rijstkoeken.

Stap 4
In een cakeblik afwisselend laagje bruine-chocolademengsel, witte, bruine, witte...

Stap 5
Laat opstijven in de koelkast. Snij in plakjes om te serveren.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Mama’s appel kwark cake

    8

    15 minuten

  • Kersttulband

    6

    90 minuten

  • Aspergetaart

    4

    55 minuten

  • Peren-taart

    8

    120 minuten