10 juli 2005
4 personen
20 minuten

Ingrediënten

  • 20 rijstkoeken
  • 150 gr bruine chocolade
  • 150 gr witte chocolade
  • klontjes boter

Bereiding

Stap 1
Smelt de bruine chocolade (je kan er eventueel een klontje boter onder roeren).

Stap 2
Vervolgens helft van de verkruimelde rijstkoeken onder mengen.

Stap 3
Doe het zelfde met de witte chocolade en de rest van de verkruimelde rijstkoeken.

Stap 4
In een cakeblik afwisselend laagje bruine-chocolademengsel, witte, bruine, witte...

Stap 5
Laat opstijven in de koelkast. Snij in plakjes om te serveren.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Confituurtaart

    10

    45 minuten

  • Kruidnoten (Sinterklaas)

    6

    30 minuten

  • Vanille cake

    4

    50 minuten

  • Paascake (Pasen)

    10

    90 minuten