2 september 2005
4 personen
30 minuten

Ingrediënten

  • 500 gr bloem
  • snufje zout
  • 50 gr suiker en wat vanillesuiker
  • 15 gr bakkersgist
  • 125 gr boter op kamertemperatuur
  • 4 eitjes
  • 250 gr melk
  • petit suisse kaasjes
  • vanillesuiker en vanille-essence

Benodigdheden

  • fijnwafelijzer

Variatietips

  1. Voor de vulling kan je ook de kaas mengen met cassonade of bruine suiker, met instant cacaopoeder..enz.
  2. Je kan ook een vulling op basis van banketbakkersroom.

Bereiding

Stap 1
Bloem, suiker, zout en gist mengen, eieren bijdoen, de boter en dan de melk.

Stap 2
Goed mengen en in een fijnwafelijzer bakken.

Stap 3
Voor de vulling alles goed mengen en deze tussen de wafels smeren.

Variatietips

  1. Voor de vulling kan je ook de kaas mengen met cassonade of bruine suiker, met instant cacaopoeder..enz.
  2. Je kan ook een vulling op basis van banketbakkersroom.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Chocolade-tofu-taart

    8

    75 minuten

  • Chocolade-charlotte

    4

    60 minuten

  • Kaas-bananen-taart

    6

    45 minuten

  • Chocolade-baklava

    4

    30 minuten