18 juli 2009
2 personen
40 minuten

Ingrediënten

  • 2 stuks tortilla / burrito
  • 250 gr rundergehakt
  • 2 stuks bosui
  • 1 stuk rode paprika
  • 250 gr champignons
  • peper
  • zout
  • 200 ml chili saus (sweet)
  • 2 plakken kaas
  • guacemole
  • 2 tenen knoflook
  • zoete ketjap (manis)

Variatietips

  1. Voeg ook is een klein blikje mais toe.
  2. Serveer met ovenfrietjes en komkommer.

Bereiding

Stap 1
Bak in een hapjes pan het gehakt met de geperste knoflook, peper en zout rul. Scheutje chilisaus en zoete ketjap toevoegen.

Stap 2
Bak vervolgens de rode paprika, de gesneden bosuitjes en champignons mee. Voeg nog wat chilisaus en zoete ketjap toe zodat het een beetje "plakkerig" wordt.

Stap 3
Bak de burrito's even kort in de pan circa 15 seconden per kant. Vul de burrito met het gehakt / groenten mengsel en rol dicht. Leg de vouwkant naar boven en leg hier 4 plakjes jonge kaas op en herhaal met de andere burrito.

Stap 4
Nog even in een voorverwarmde oven leggen totdat de kaas gesmolten is. Haal de burrito's uit de oven en smeer de burrito's in met gaucemole.

Variatietips

  1. Voeg ook is een klein blikje mais toe.
  2. Serveer met ovenfrietjes en komkommer.
Terug

Heb je foto's van dit recept? Stuur ze naar info@kookjijook.nl 😊

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!