11 januari 2006
6 personen
40 minuten

Ingrediënten

  • 200 gr roomboter
  • 200 gr suiker
  • snufje zout
  • 4 eieren
  • 200 gr zelfrijzende bloem
  • 75 gr geraspte kokosnoot
  • hagelslag

Benodigdheden

  • Papieren cakevormpjes

Bereiding

Stap 1
In ongeveer 10 minuten met een handmixer de boter, suiker en het zout tot een luchtige massa kloppen.

Stap 2
Voeg daarna een ei bij het botermengsel en roer voorzichtig om totdat het ie volledig is opgenomen.

Stap 3
Voeg daarna het tweede ei op dezelfde manier bij..derde..vierde..

Stap 4
Zeef nu de bloem boven het mengsel, de geraspte kokos en de hagelslag. Spatel het geheel luchtig door elkaar.

Stap 5
Vul 24 papieren cakevormpjes (maximaal tot driekwart) met het beslag en bak ze 25 minuutjes lichtbruin in een voorverwarmde oven.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Dinantse koekjes

    4

    70 minuten

  • Roomboterkoekjes

    6

    30 minuten

  • Chocolade-brownies (12 stuks)

    4

    60 minuten

  • Appelcake

    90 minuten