25 maart 2005
8 personen
30 minuten

Ingrediënten

  • 220 gr boter
  • 4 eieren
  • boeren cakemix

Variatietips

  1. Meng wat amaretto en stukjes bitterkoek door het eier/botermengsel voor dat je de cakemix toevoegt.
  2. Meng een klein potje appelcompote door het eier/botermengsel voor dat je de cakemix toevoegt.

Bereiding

Stap 1
Aller eerst smelt je de boter op de hoogste magnetron stand in ongeveer 1 minuut.

Stap 2
Verwarm dan de heteluchtoven voor op 220 graden.

Stap 3
Roer met een garde (!) de eieren door de boter (zeker niet elektrisch door het beslag mixen!).

Stap 4
Daarna kan je langzaam aan de cakemix door het mengsel roeren.

Stap 5
Vet een lage vorm (magnetron geschikt)  in, en giet het beslag hier in.

Stap 6
Is de oven op temperatuur? Zet dan de magnetron op 300 watt en laat de oven op 220 graden staan.

Stap 7
De cake is in 15 minuten goudbruin en lekker.

Variatietips

  1. Meng wat amaretto en stukjes bitterkoek door het eier/botermengsel voor dat je de cakemix toevoegt.
  2. Meng een klein potje appelcompote door het eier/botermengsel voor dat je de cakemix toevoegt.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Chocoladebrownies zonder oven

    8

    20 minuten

  • Peren-taart

    8

    120 minuten

  • Cake met appelmoes

    4

    40 minuten

  • Custard banaan kruimeltaart met witte chocolade

    10

    30 minuten