Ingrediënten
- 220 gr boter
- 4 eieren
- boeren cakemix
Variatietips
- Meng wat amaretto en stukjes bitterkoek door het eier/botermengsel voor dat je de cakemix toevoegt.
- Meng een klein potje appelcompote door het eier/botermengsel voor dat je de cakemix toevoegt.
Bereiding
Stap 1
Aller eerst smelt je de boter op de hoogste magnetron stand in ongeveer 1 minuut.
Stap 2
Verwarm dan de heteluchtoven voor op 220 graden.
Stap 3
Roer met een garde (!) de eieren door de boter (zeker niet elektrisch door het beslag mixen!).
Stap 4
Daarna kan je langzaam aan de cakemix door het mengsel roeren.
Stap 5
Vet een lage vorm (magnetron geschikt) in, en giet het beslag hier in.
Stap 6
Is de oven op temperatuur? Zet dan de magnetron op 300 watt en laat de oven op 220 graden staan.
Stap 7
De cake is in 15 minuten goudbruin en lekker.
Variatietips
- Meng wat amaretto en stukjes bitterkoek door het eier/botermengsel voor dat je de cakemix toevoegt.
- Meng een klein potje appelcompote door het eier/botermengsel voor dat je de cakemix toevoegt.