30 maart 2008
4 personen
15 minuten

Ingrediënten

  • 4 perssinaasappels
  • bakje aardbeien, in plakjes
  • 4 perziken, in schijfjes
  • verse ananas, in blokjes
  • meloen, in reepjes
  • pruimen, in blokjes
  • spuitbus slagroom
  • amandelen, lichtjes geroosterd
  • hagelslag

Bereiding

Stap 1
Pers de sinaasappels uit.

Stap 2
Meng het fruit in een grote bak.

Stap 3
Doe het fruit in mooie glazen.

Stap 4
Schenk sinaasappelsap over het fruit.

Stap 5
Spuit een mooie toef slagroom over de glazen.

Stap 6
Strooi de amandelen en de hagelslag over de slagroom. Smakelijk!!!

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Witte chocolademousse

    4

    20 minuten

  • Sinaasappel-souffle

    4

    40 minuten

  • Zuccotto van Eddy

    4

    30 minuten

  • Appel-taart

    4

    60 minuten