19 juni 2005
4 personen
10 minuten

Ingrediënten

  • 4 eierdooiers
  • 100 gr griessuiker
  • 2 el melk
  • 0.5 dl grand marnier
  • 2 dl slagroom
  • 1 el cacaopoeder

Bereiding

Stap 1
De dag vooraf: meng de eierdooiers met de griessuiker en de melk. Plaats op een laag vuur en klop tot een witte gebonden massa ontstaat.

Stap 2
Blijf dit beslag roeren tot het is afgekoeld. Parfumeer het dan met de Grand Marnier. Klop de room op en spatel hem door de soufflé.

Stap 3
 Vul hier 4 champagnefluiten mee en plaats deze in de diepvriezer. Laat opstijven.

Stap 4
Voor het serveren: haal de glazen uit de diepvriezer en bestrooi met het cacaopoeder.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Chocolade-marshmallow-toetje

    4

    20 minuten

  • Amerikaanse brownies

    6

    30 minuten

  • Chocolade-kokos banaan

    8

    20 minuten

  • IJs met een sausje van frambozen

    4

    30 minuten