Ingrediënten

  • 300 gr couscous
  • 3 lenteuitjes, in ringetjes
  • 2 tomaten, in blokjes
  • 1 gele paprika, in blokjes
  • 1 bosje tuinkruiden*, gehakt
  • 150 gr blokjes oude kaas of rambol
  • 1 teen knoflook, fijngesneden
  • 0.75 ml olijfolie
  • 2 el balsamico-azijn
  • peper
  • zout

Bereiding


Stap 1
Breng 7,5 deciliter water aan de kook en doe de couscous in een schaal en schenk het water erover. Laat het staan.

Stap 2
Meng de knoflook met olie, balsamico-azijn, zout en peper in een kommetje.

Stap 3
Meng in de grote kom de couscous met groenten, kaas, kruiden en dressing.

Variatietips

  1. * Tuinkruiden: bieslook, peterselie en basilicum.
  2. Je kan eindeloos groenten toevoegen aan dit gerecht: worteltjes, erwtjes, boontjes, maïs.
  3. Je kan ook afgekoelde geroosterde groenten door de couscous mengen.
  4. Voeg gebakken en afgekoelde kipreepjes of biefstukreepjes toe.
‹ Terug