30 oktober 2005
4 personen
30 minuten

Ingrediënten

  • halve ui
  • 1 stengel selder
  • halve appel (jonagold)
  • currykruiden
  • 1 mespunt groentebouillon
  • 1 el room
  • halve citroen (naar smaak)
  • 1 tomaat
  • 2 dl water
  • dragon

Variatietips

  1. Kies voor een bechamelsaus met curry of een puur natuur groentesaus.
  2. Als variatie kan je ook ananas stukjes gebruiken om in de currysaus te doen.

Bereiding

Stap 1
Snij de groenten in brunoise (kleine blokjes).

Stap 2
Stoof ze aan in een weinig vetstof.

Stap 3
Strooi er 1 of 2 soeplepels curry over, afhankelijk van de smaak.

Stap 4
Doe er het water en de bouillon bij en laat voor de helft inkoken.

Stap 5
Ontvel en ontpit de tomaat, snij ze in brunoise en doe ze erbij. Voeg ook de dragon toe.

Variatietips

  1. Kies voor een bechamelsaus met curry of een puur natuur groentesaus.
  2. Als variatie kan je ook ananas stukjes gebruiken om in de currysaus te doen.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Guacamole

    4

    10 minuten

  • Arnolds aioli

    4

    10 minuten

  • Vanillefondue

    4

    10 minuten

  • Zelfgemaakte pesto

    6

    15 minuten