Ingrediënten

  • 1 blikje Danerolles croissants
  • 2 bananen
  • 1 reep pure chocolade
  • pure hagelslag
  • bakpapier

Bereiding


Stap 1
Bedek de bakplaat met bakpapier. verwarm de oven voor op 200 graden normale oven of heteluchtoven op 180 graden. De bananen in dunne plakjes snijden en de reep chocolade in stukjes breken. Het deeg afrollen en langs de stippellijnen snijden en beleg elk stukje deeg met een aantal plakjes banaan en 2 stukjes chocolade en rol het deeg los en luchtig op met een insneetje aan de korte brede kant.

Stap 2
De croissants met geklopt ei of melk bestrijken en wat pure hagelslag over de bovenkant van het deeg strooien. De croissants in de oven 15 a 20 minuten afbakken.

Variatietips

  1. In plaats van de gewone danerolles croissants kan je ook kiezen voor de super danerolles croissants.
  2. In plaats de gewone danerolles croissants kan je ook kiezen voor de mini danerolles croissants..
‹ Terug