Ingrediënten

  • 1 blikje Danerolles croissants
  • 6 Frankfurter worstjes
  • 6 plak kaas
  • maanzaad
  • bakpapier

Bereiding


Stap 1
Bedek de bakplaat met bakpapier. verwarm de oven voor op 200 graden normale oven of heteluchtoven op 180 graden. Het deeg afrollen en langs de stippellijnen snijden.

Stap 2
Om elke frankfurter een plakje kaas rollen en beleg elk stukje deeg met 1 frankfurter met kaas en rol het deeg los en luchtig op.

Stap 3
Voor een goudgele kleur de croissants met geklopt ei of melk bestrijken en wat maanzaad over de bovenkant van het deeg strooien. De croissants in de oven 15 a 20 minuten afbakken.

Variatietips

  1. In plaats van de gewone danerolles croissants kan je ook kiezen voor de super danerolles croissants.
  2. In plaats de gewone danerolles croissants kan je ook kiezen voor de mini danerolles croissants.
  3. Leg voor een echte hotdog een beetje zuurkool op het deeg met daarop de frankfurter.
‹ Terug