• 27 mei 2007
  • 4 personen
  • 45 minuten

Ingrediënten

  • 2 el gebakken uitjes
  • 3 eieren
  • 500 gr gehakt
  • 1 zakje gehaktkruiden
  • 1 beschuitje, verkruimeld
  • 2 zakjes jus

Bereiding

Stap 1
Twee eieren roerbakken zodat je allemaal kleine stukjes hebt en vervolgens laten afkoelen.

Stap 2
De gehakt in een grote kom doen met de gebakken uitjes, gehaktkruiden, gebakken eieren, één rauwe ei en het verkruimelde beschuitje. Dit goed door elkaar kneden.

Stap 3
Gehakt in een pan in gesmolten margarine goed bruin laten worden aan alle kanten en de gehaktballen hierin bakken.

Stap 4
Zodra de ballen goed bruin zijn de 2 zakjes jus met het aangegeven hoeveelheid water bij de ballen doen en dan zachtjes ongeveer 30 minuutjes onder de deksel gaar laten worden.