30 juni 2006
4 personen
55 minuten

Ingrediënten

  • 1 l volle melk
  • 300 a 400 gram suiker
  • 1 tl bakpoeder
  • kaneel of vanillesuiker

Bereiding

Stap 1
Alle ingrediënten op een middelhoog vuurtje al roerend mengen.

Stap 2
Na 10 minuten op een laag vuurtje zetten en nog zo'n 45 minuten laten pruttelen. Roer nu en dan even.

Stap 3
Als het mengsel mooi goudgeel is en je bij het roeren de bodem van de pan kan zien is het klaar.

Stap 4
Als je een dikkere substantie wil om vb. op de boterham te smeren of taart laat dan iets langer pruttelen.

Stap 5
Giet in een potje, laat afkoelen en bewaar in de frigo.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Mascarpone met perziken

    5

    30 minuten

  • Kletskoppenijsjes

    6

    5 minuten

  • Karamelflan

    4

    30 minuten

  • Sinterklaas en pieten ijs

    4

    60