5 juli 2005
4 personen
30 minuten

Ingrediënten

  • 4 bananen
  • 2 eieren
  • 6 el advocaat
  • eventueel wat suiker

Bereiding

Stap 1
Pel de bananen, splits de eieren.

Stap 2
Wrijf de bananen fijn met een vork. Voeg de dooiers en de advocaat toe en klop het wit schuimig.

Stap 3
Sla de eiwitten zéér stijf (met de suiker) en spatel het banaanmengsel erdoor.

Stap 4
Proef of er citroensap en eventueel nog wat suiker moet worden toegevoegd en serveer het dessert koud (laat het best wat in koelkast opstijven of om het snel te laten gaan in diepvries).

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Vanilleijs met vers vruchtensap

    4

    15 minuten

  • Roomtoetje

    8

    120 minuten

  • Sinaasappel-souffle

    4

    40 minuten

  • Vanille roomijs met karamel appeltjes

    4

    45 minuten