4 februari 2009
4 personen
40 minuten

Ingrediënten

  • 4 plakken bladerdeeg
  • slagroom, 4 personen
  • gele room, 4 personen
  • bakje verse aardbeien
  • bakje verse frambozen
  • flesje vloeibare chocosaus

Bereiding

Stap 1
Oven voorverwarmen op 200 graden.

Stap 2
Snijd de plakken bladerdeeg in tweeën. Je hebt nu als het goed is acht langwerpige plakken.

Stap 3
Beleg een bakplaat met bakpapier en leg daar het bladerdeeg op. Zet twintig minuten in de oven en laat daarna afkoelen.

Stap 4
Bereid nu de slagroom en de gele room zoals op de verpakking staat.

Stap 5
Snijd de aardbeien in hele dunne blokjes en meng voorzichtig door de gele room.

Stap 6
Was de frambozen, maar laat ze heel.

Stap 7
Leg vier plakken bladerdeeg op een schaal en bestrijk ze met de gele room. Leg op elke laag room nog een plakje bladerdeeg. Bestrijk het bladerdeeg dik met slagroom.

Stap 8
Garneer elke tompouce flink met frambozen.

Stap 9
Maak af door met de chocosaus mooie figuurtjes op de tompoezen te maken. Happy sweet moment!

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Crème brûlée taartjes

    6

    75 minuten

  • Zelfgemaakte appelflappen

    4

    40 minuten

  • Stoofpeertjes

    4

    180 minuten

  • Bonbons met kokosvulling (40 stuks)

    40

    60 minuten