2 juni 2007
2 personen
20 minuten

Ingrediënten

  • 4 sneetjes witbrood
  • 1 plak lekkere ham
  • paneermeel
  • italiaanse bol, gehalveerd
  • filet american
  • 2 eieren
  • bosuitje, in dunne ringetjes
  • boter uit een kuipje
  • boter om te bakken
  • peper en zout

Bereiding

Stap 1
Maak en bereid een tosti van twee boterhammen met ham en kaas.

Stap 2
Laat een pannetje water net niet koken. Laat er een voor een de eieren in glijden en haal ze na een paar minuten uit het water.

Stap 3
Rooster de overige twee boterhammen lichtbruin in een rooster. Besmeer dik met boter en leg de eieren erop.

Stap 4
Besmeer de helften van de bollen met filet en ringetjes bosui.

Stap 5
Leg op twee borden: een halve tosti, een halve Italiaanse bol met filet en een boterham met ei.

Stap 6
Dien mooi op, op een dienblad met een pepermolen en een zoutvaatje.

Terug

Heb je foto's van dit recept? Stuur ze naar info@kookjijook.nl 😊

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!