28 maart 2005
3 personen
45 minuten

Ingrediënten

  • 1 blikje danenerolles croissants
  • 9 plakken salami
  • geraspte kaas
  • bakpapier

Variatietips

  1. In plaats van de gewone danerolles croissants kan je ook kiezen voor de super danerolles croissants.
  2. In plaats de gewone danerolles croissants kan je ook kiezen voor de mini danerolles croissants.

Bereiding

Stap 1
Bedek de bakplaat met bakpapier en verwarm de oven voor op 200 graden normale oven of heteluchtoven op 180 graden. Het deeg afrollen en langs de stippellijnen snijden en beleg elk stukje deeg met 1,5 plakje salami.

Stap 2
Rol het deeg los en luchtig op met een insneetje aan de korte brede kant en bestrijk met losgeklopt ei voor een goudgele kleur. Wat geraspte kaas over de bovenkant van het deeg strooien. de croissants in de oven 15 a 20 minuten afbakken.

Variatietips

  1. In plaats van de gewone danerolles croissants kan je ook kiezen voor de super danerolles croissants.
  2. In plaats de gewone danerolles croissants kan je ook kiezen voor de mini danerolles croissants.
Terug

Heb je foto's van dit recept? Stuur ze naar info@kookjijook.nl 😊

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!