31 juli 2007
4 personen
30 minuten

Ingrediënten

  • 4 el balsamicoazijn
  • 2 el honing
  • 300 gr kipfilet
  • 4 el olijfolie
  • 50 gr rucola
  • 1 breekbloembrood met sesam
  • 4 el yogonaise
  • 1 el grove mosterd
  • zout
  • vers gemalen peper

Variatietips

  1. Snijd het brood in 4 stukken en serveer er een tomatensalade bij.

Bereiding

Stap 1
Voorbereiding Roer een marinade van de balsamicoazijn met de honing, de olijolie en breng op smaak met peper en zout. Wrijf de kip in met de marinade Was de rucola en hak de helft fijn. Verwarm het brood volgens de gebruiksaanwijzing en halveer het brood overdwars. Bereiding Roer de fijngehakte rucola met de yogonaise en de mosterd en besmeer de binnenkant van het brood ermee. Verhit de ingevette grillpan en rooster de kip aan beide kanten in ca. 12 minuten gaar. Laat de kip even rusten en snij deze daarna in schuine plakken. Verdeel de rest van de rucola en de kip over de onderste helft van het brood. Leg de bovenkant er weer bovenop.

Variatietips

  1. Snijd het brood in 4 stukken en serveer er een tomatensalade bij.
Terug

Heb je foto's van dit recept? Stuur ze naar info@kookjijook.nl 😊

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!