Ingrediënten
- 1 stuk Kipfilet
- 30 gr Verse zalm
- 1 snufje Grof zeezout
- 1 snufje Peper
- 6 el Boursin
- 150 gr Katenspek
Bereiding
Stap 1
Snij de kipfilet in de breedte in zoals voor een gordon blue.
Stap 2
Hou de zalm 1 minuutje in kokend water en laat het even afkoelen.
Stap 3
Prak de zalm tot een mousse en voeg er grof zeezout en peper aan toe.
Stap 4
Besmeer de kipfilet aan de binnenkant met een laagje boursin en vul hem met de mousse.
Stap 5
Kruid de kipfilet lichtjes met peper en zout en wikkel de kipfilet in katenspek.
Stap 6
Bak hem voorzichtig aan tot je een mooi lichtbruin kleurtje krijgt.
Stap 7
Laat hem even een kwartiertje doorgaren in de oven op 150 graden.
Variatietips
- Je kan er ook schijfjes van snijden en als tapas gerechtje opdienen. Ziet er erg leuk uit en erg lekker.