11 maart 2010
2 personen
30 minuten

Ingrediënten

  • 1 stuk kipfilet
  • 30 gr verse zalm
  • 1 snufje grof zeezout
  • 1 snufje peper
  • 6 el boursin
  • 150 gr katenspek

Variatietips

  1. Je kan er ook schijfjes van snijden en als tapas gerechtje opdienen. Ziet er erg leuk uit en erg lekker.

Bereiding

Stap 1
Snij de kipfilet in de breedte in zoals voor een cordon blue.

Stap 2
Hou de zalm 1 minuutje in kokend water en laat het even afkoelen.

Stap 3
Prak de zalm tot een mousse en voeg er grof zeezout en peper aan toe.

Stap 4
Besmeer de kipfilet aan de binnenkant met een laagje boursin en vul hem met de mousse.

Stap 5
Kruid de kipfilet lichtjes met peper en zout en wikkel de kipfilet in katenspek.

Stap 6
Bak de gevulde kipfilet met zalmmousse voorzichtig aan tot je een mooi lichtbruin kleurtje krijgt. Laat hem even een kwartiertje doorgaren in de oven op 150 graden

Variatietips

  1. Je kan er ook schijfjes van snijden en als tapas gerechtje opdienen. Ziet er erg leuk uit en erg lekker.
Terug

Heb je foto's van dit recept? Stuur ze naar info@kookjijook.nl 😊

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!