Ingrediënten

  • 1 stuk Kipfilet
  • 30 gr Verse zalm
  • 1 snufje Grof zeezout
  • 1 snufje Peper
  • 6 el Boursin
  • 150 gr Katenspek

Bereiding

Stap 1

Stap 1
Snij de kipfilet in de breedte in zoals voor een gordon blue.

Stap 2

Stap 2
Hou de zalm 1 minuutje in kokend water en laat het even afkoelen.

Stap 3

Stap 3
Prak de zalm tot een mousse en voeg er grof zeezout en peper aan toe.

Stap 4

Stap 4
Besmeer de kipfilet aan de binnenkant met een laagje boursin en vul hem met de mousse.

Stap 5

Stap 5
Kruid de kipfilet lichtjes met peper en zout en wikkel de kipfilet in katenspek.

Stap 6

Stap 6
Bak hem voorzichtig aan tot je een mooi lichtbruin kleurtje krijgt.

Stap 7

Stap 7
Laat hem even een kwartiertje doorgaren in de oven op 150 graden.