17 december 2006
4 personen
30 minuten

Ingrediënten

  • 6 kippenbouten
  • 2 el olijfolie
  • 2 el boter
  • 1 teen knoflook, fijngesneden
  • 1 kl marjoleinblaadjes, fijngesneden
  • 6 tomaten, gepeld, ontpit en gehakt
  • zout en peper

Bereiding

Stap 1
Warm de olijfolie en de boter en laat de stukken kip erin kleuren.

Stap 2
Voeg look en marjolein toe en laat alles bakken.

Stap 3
Voeg zout, peper en tomaten toe.

Stap 4
Laat onafgedekt koken gedurende 20minuten. Draai de kip af en toe om, tot het gaar is en de saus ingekookt is.

Stap 5
Dien op en bestrooi met marjolein.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Blanquette met varkens/kalfsvlees

    4

    50 minuten

  • Hartige taart met tilapia en raapstelen

    4

    40 minuten

  • Pasta met verse zalm en mozarella

    2

    30 minuten

  • Zalm in bladerdeeg

    2

    35 minuten