31 maart 2005
2 personen
30 minuten

Ingrediënten

  • 250 gr bloem of volkorenmeel
  • 2 eieren
  • 1 el schenkstroop
  • 1 el bruine suiker
  • scheutje zonnebloemolie
  • snufje zout
  • 600 ml melk

Variatietips

  1. Variaties voor op de pannenkoeken: ontbijtspek, kaas, appelschijfjes en kaneel, schenkstroop en poedersuiker.
  2. Probeer ook is pindakaas op je pannenkoek!

Bereiding

Stap 1
De bloem of volkorenmeel in een kom doen en hierbij de heft van de melk toevoegen en mixen om klontjes te voorkomen.

Stap 2
Daarna de eieren schenksiroop, bruine suiker, zonnebloemolie, zout en beetje bij beetje de melk er door mixen tot een schenkbaar beslag. Bij het bakken van de pannenkoeken, kan er voor gekozen worden om ontbijtspek, kaas, schijfjes appel met kaneel of niks op de pannenkoeken te doen. De poedersuiker en de stroop kunnen achteraf nog op de pannenkoek.

Variatietips

  1. Variaties voor op de pannenkoeken: ontbijtspek, kaas, appelschijfjes en kaneel, schenkstroop en poedersuiker.
  2. Probeer ook is pindakaas op je pannenkoek!
Terug

Heb je foto's van dit recept? Stuur ze naar info@kookjijook.nl 😊

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!