Ingrediënten
- 200 gr rundergehakt
- 375 gr krielaardappeltjes (koelvitrine)
- 250 gr panklare prei
- 1 el tomatenketchup
- cajunkruiden
- 2 tenen knoflook
- 1 paprika (kleur naar eigen keuze)
- ui
- zout en peper
Variatietips
- Vervang de prei door een witte koolsoort.
- Prei vervangen door sperzieboontjes.
- Als extra geef er een verse salade bij.
Bereiding
Stap 1
Kruid het gehakt met cajunkruiden. Bak in een wok het gehakt in ca. 5 min. rul.
Stap 2
Schep het gehakt uit de pan en bak in het achtergebleven bakvet de aardappeltjes bruin volgens gebruiksaanwijzing.
Stap 3
Breng aardappeltjes op smaak met zout en
peper.
Stap 4
Voeg de prei. paprika, ui en knoflook toe bak het geheel al omscheppend ca. 3 min.
Stap 5
Voeg het gehakt toe en warm alles nog ca. 1 min. door. Breng op smaak met tomatenketchup.
Variatietips
- Vervang de prei door een witte koolsoort.
- Prei vervangen door sperzieboontjes.
- Als extra geef er een verse salade bij.