29 augustus 2006
2 personen
30 minuten

Ingrediënten

  • 300 a 400 gram verse zalm
  • 75 a 100 gram chorizo
  • 200 gr pasta (mag meer zijn)
  • 4 tomaten
  • 100 gr doperwtjes (diepvries)
  • 2 uien
  • 4 dl visfumet
  • 1 teen knoflook
  • scheutje room
  • olijfolie
  • gehakte peterselie of basilicum
  • 100 a 200 gram mozzarella
  • peper en zout

Bereiding

Stap 1
Fruit het geperste knoflookteentje en de gesnipperde uien in wat olijfolie. Doe er de erwtjes bij en roerbak even.

Stap 2
Doe er vervolgens 3 tomaten (in blokjes gesneden) bij. Dek af en laat 10 a 15 minuten sudderen.

Stap 3
Giet er de visfumet bij en laat 1 minuut onafgedekt koken. Vervolgens de room toevoegen en goed omroeren.

Stap 4
Roerbak in een ander pannetje de chorizo en in blokjes gesneden zalm in wat olijfolie en meng dit bij het groente mengsel. Kruid naar smaak met peper en zout.

Stap 5
Ondertussen de pasta beetgaar koken in gezouten water, afgieten en door de saus mengen.

Stap 6
Verdeel het over een ovenschotel of over diepe borden. Werk af met reepjes tomaat en mozzarella.

Stap 7
Wat basilicum erover en even onder de grill tot de kaas is gesmolten.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Kaas taart

    4

    75 minuten

  • Paella van Renate

    3

    20 minuten

  • Kipfilet in tomatensaus

    4

    30 minuten

  • Aardappelpuree met savooiekool

    4

    45 minuten