Ingrediënten
- 2 el currypasta
- 3 el olie
- 2 varkenshaasjes
- 125 gr minimaiskolfjes
- 1 rode ui
- 250 gr peultjes
- 200 ml kokosmelk
- 0.5 zakje stoneleeks
Variatietips
- Is lekker met pandanrijst.
Bereiding
Stap 1
In kom currypasta verdunnen met 1 el olie. Varkenshaas door curry mengen.
Stap 2
Maïskolfjes in de lengte halveren en helften nogmaals doorsnijden.
Stap 3
In wok rest van olie verhitten en plakjes vlees op hoog vuur 4-5 min. roerbakken.
Stap 4
Ui, maïs en peultjes toevoegen en nog 2 min. al omscheppend bakken.
Stap 5
Kokosmelk in wok schenken en curry 10 min. op zacht vuur laten sudderen.
Stap 6
Stoneleeks schuin in stukjes snijden en over curry strooien.
Variatietips
- Is lekker met pandanrijst.