25 maart 2005
4 personen
25 minuten

Ingrediënten

  • 2 el currypasta
  • 3 el olie
  • 2 varkenshaasjes
  • 125 gr minimaiskolfjes
  • 1 rode ui
  • 250 gr peultjes
  • 200 ml kokosmelk
  • 0.5 zakje stoneleeks

Variatietips

  1. Is lekker met pandanrijst.

Bereiding

Stap 1
In kom currypasta verdunnen met 1 el olie. Varkenshaas door curry mengen.

Stap 2
Maïskolfjes in de lengte halveren en helften nogmaals doorsnijden.

Stap 3
In wok rest van olie verhitten en plakjes vlees op hoog vuur 4-5 min. roerbakken.

Stap 4
Ui, maïs en peultjes toevoegen en nog 2 min. al omscheppend bakken.

Stap 5
Kokosmelk in wok schenken en curry 10 min. op zacht vuur laten sudderen.

Stap 6
Stoneleeks schuin in stukjes snijden en over curry strooien.

Variatietips

  1. Is lekker met pandanrijst.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Bloemkoolgratin

    4

    50 minuten

  • Biefstuk met paksoi

    3

    15 minuten

  • Taugé en tahoe van tante Mary

    4

    25 minuten

  • Pasta-garnalenschotel

    2

    45 minuten