• 5 januari 2007
  • 10 personen
  • 30 minuten

Ingrediënten

  • 10 plakken bladerdeeg
  • 10 ananasschijven, in vieren
  • 10 kersen
  • 1 losgeklopt ei;

Bereiding


Stap 1
Neem een plakje bladerdeeg en leg hierop de 4 ananasstukjes.

Stap 2
Vouw het plakje bladerdeeg dicht, door de 4 puntjes naar elkaar toe te vouwen.

Stap 3
Druk de kers zachtjes op de 4 puntjes.

Stap 4
Bestrijk het deeg met het losgeklopte ei. Herhaal dit met de andere 9 plakjes.

Stap 5
Verwarm de oven voor op 210°C en bak de lentehapjes in 15 tot 25 minuten af (het deeg moet goudgeel zijn).

Variatietips

  1. Vervang de kers door een stukje ananas of appel of een halve aardbei.
‹ Terug