9 november 2005
4 personen
10 minuten

Ingrediënten

  • 1 tl plantaardige olie
  • 1 tl sesamolie
  • 3 tenen knoflook
  • 3 rode chilipepers fijngehakt
  • 1 kg garnalen gepeld
  • 1 el bruine suiker
  • 90 ml tomatensap
  • 1 el ketjap

Bereiding

Stap 1
Verhit de oliën op een niet te hoog vuur in de wok.

Stap 2
Doe de knoflook en de chilipepers erin en roerbak ze 1 minuut.

Stap 3
Doe dan de garnalen erbij en bak ze 2 min tot ze mooi roze zijn.

Stap 4
Voeg dan al roerend de bruine suiker en tomatensap en ketjap toe en roerbak nog 3 minuten. Serveer meteen.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Kip in knoflook

    4

    40 minuten

  • Crispy and spicy visnuggets piri piri

    4

    15 minuten

  • Salade voor bij de tapas

    4

    20 minuten

  • Pincho’s de Chorizo (12 stuks)

    4

    25 minuten