3 september 2005
4 personen
15 minuten

Ingrediënten

  • plakjes cake
  • appels en peren
  • suiker
  • water
  • vanillevla (of zelfgemaakt met custardpoeder)
  • opgeklopte gesuikerde slagroom

Bereiding

Stap 1
Maak een caramelsausje van de suiker en water. Besprenkel er de cakeplakken mee.

Stap 2
Karamelliseer nu blokjes appel en peer in de overschot van het caramelsausje tot deze beetje zacht gestoofd zijn.

Stap 3
Verdeel de plakken cake over een doorzichtige schaal..laagje appelperencaramel, vanillevla..terug plakken cake..appelperenblokjes, vanillevla..enz..tot alles is opgebruikt. Eindig met slagroom.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Cassisbavarois

    4

    180 minuten

  • Sorbet van lychees

    6

    90 minuten

  • Paasvla (Pasen)

    3

    5 minuten

  • Geroosterde banaan voor op de barbecue

    4

    10 minuten