1 januari 2006
3 personen
30 minuten

Ingrediënten

  • stuk boter / margarine om in te bakken
  • pak krieltjes
  • 2 el pittige paprikapoeder
  • zwarte peper
  • zout

Variatietips

  1. Om nog pittiger te maken tabasco of sambal door de boter heen roeren.
  2. Lekker met verse snijboontjes en een stukje vlees.

Bereiding

Stap 1
Boter in een grote koekenpan laten smelten. Zodra de boter gesmolten is 1 tot 2 grote eetlepels paprikapoeder door de boter roeren, vervolgens zwarte peper en zout er door roeren.

Stap 2
Vervolgens de krieltjes op laag vuur zo een 20 minuutjes bakken tot ze gaar zijn.

Variatietips

  1. Om nog pittiger te maken tabasco of sambal door de boter heen roeren.
  2. Lekker met verse snijboontjes en een stukje vlees.
Terug

Heb je foto's van dit recept? Stuur ze naar info@kookjijook.nl 😊

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!