19 februari 2006
4 personen
15 minuten

Ingrediënten

  • blok verse tempeh bij de toko, in kleine reepjes
  • rood uitje, gesnipperd
  • 1 teen knoflook, fijn gesneden
  • 1 geel pepertje, fijn gesneden
  • zout
  • ketjap a

Variatietips

  1. Dit gerecht afgekoeld als bijgerecht bij de Indonesische maaltijd serveren.

Bereiding

Stap 1
Laat olie in de pan goed heet worden en bak vervolgens de klein gesneden ui, met de gesneden gele peper en de zout in de olie.

Stap 2
Vervolgens de tempeh meebakken tot deze gaar is.

Stap 3
Als laatste de ketjap A er door heen roeren.

Variatietips

  1. Dit gerecht afgekoeld als bijgerecht bij de Indonesische maaltijd serveren.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Vegetarische duivelsrijst

    2

    30 minuten

  • Toemis tahoe en taugé van mams

    4

    15 minuten

  • Tiropita maar dan vierkant

    8

    40 minuten

  • Pompoenlasagne van Marleen

    5

    75 minuten