28 maart 2006
4 personen
120 minuten

Ingrediënten

  • 500 gr rundvlees in blokjes
  • 3 grote uien of bakje gesneden uien
  • 1 groene paprika
  • 1 blikje tomatenblokjes
  • champignons
  • 1 blikje tomatenpuree
  • 1 zakje of kruidenblok voor goulash

Variatietips

  1. Je kunt de goulash eten met rijst maar het is ook heerlijk bij rode kool met aardappelen.
  2. Je kunt ook nog een scheutje rode wijn bij de goulash doen.

Bereiding

Stap 1
Het rundvlees aanbraden in boter. De uien klein snijden en erbij aanbraden. Even laten braden dan de paprika klein gesneden erbij en de tomatenblokjes champignons, tomatenpuree en het zakje goulashkruiden erbij. Dan wat water erbij zodat je een lekere saus krijgt niet te dun en niet te dik. Laat de goulash zeker 2 uur sudderen maar hou het wel in de gaten dat het niet te droog wordt. af en toe roeren en evt. nog wat water erbij.

Variatietips

  1. Je kunt de goulash eten met rijst maar het is ook heerlijk bij rode kool met aardappelen.
  2. Je kunt ook nog een scheutje rode wijn bij de goulash doen.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Oma’s draadjes vlees a la Eddy

    4

    25 minuten

  • Gehaktbrood

    4

    75 minuten

  • Vishamburger met spiegelei

    4

    30 minuten

  • Gehaktballen van Priscilla

    4

    45 minuten