13 juni 2005
4 personen
40 minuten

Ingrediënten

  • 4 plakken gerookte hesp
  • 75 gr rijst
  • 0.5 blokje bouillon
  • 100 gr champignons
  • 1 ui
  • 1 wortel
  • blikje erwtjes
  • olijfolie
  • 1 el gehakte korianderblaadjes
  • zout en peper

Bereiding

Stap 1
Snij de groenten in fijne reepjes. Stoof ze kort aan in wat olijfolie en kruid ze met peper en een beetje zout. Laat ze uitlekken.

Stap 2
Kook de rijst gaar in water met erin het halve bouillonblokje. Vermeng groenten, rijst en koriander. Laat afkoelen.

Stap 3
Verdeel het rijstmengsel over de plakken ham en rol ze stevig op. Serveer lichtjes gekoeld maar niet ijskoud.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Paprika-chorizo-rolletjes

    4

    50 minuten

  • Chinese gehaktballetjes

    4

    35 minuten

  • Saucijsbolletjes (20 stuks)

    10

    45 minuten

  • Kroket of bitterbal

    8

    40 minuten