10 augustus 2007
4 personen
30 minuten

Ingrediënten

  • 8 stuks schoongemaakte haringen
  • 6 el mayonaise
  • 2 el mosterd
  • 1 tl kruidenazijn
  • 4 el room culinair
  • 45 gr kappertjes
  • 3 el fijngehakte dille
  • witte peper
  • zout

Bereiding

Stap 1
Spoel de haringen onder koud water en dep ze droog met keukenpapier. Snijd ze in dunne reepjes. Roer de mayonaise met de mosterd en azijn door elkaar, roer er de room culinair door. Schep de uitgelekte kappertjes, de dille en de haring voorzichtig door de suas. Breng de salade op smaak met peper en zout.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Wraps met frisse salade en gerookte zalm en garnalen

    2

    10 minuten

  • Saté van gemarineerde zeeduivel

    1

    10 minuten

  • Broccoli-bloemkool-salade

    4

    20 minuten

  • Cous-cous salade

    4

    20 minuten